Net.hr freemail i ostali besplatni email servisi

Freemail ili besplatna email adresa danas je neizostavan dio svakodnevnog života. Svaka osoba trebala bi imati email.  Net.hr freemail i  webmail.iskon.hr nude besplatni email račun za vas. Ovo su hrvatski provideri (oni koji nude usluge), međutim bez obzira da li živite u Hrvatskoj ili u drugoj zemlji vi možete koristiti bilo koji email servis bez obzira za koju zemlju je prvotno namijenjen. Dakle, vi se možete registrirati i imati besplatni email sa kojim god servisom želite dok god je takav ponuđen na internetu. Evo lista najpopularnijih email servisa koji su besplatni:

  • webmail.iskon.hr
  • freemail.net.hr
  • mail.com
  • gmx.com
  • gmail.com
  • yahoo mail
  • www.mail.lycos.com

Također možete izabrati i slijedeće besplatne email providere:

www.hushmail.com/signup/
www.inbox.com/products/email.aspx
muchomail.com/
www.nokiamail.com/home?no_session=true
www.topmail.ie/
web.orange.co.uk/p/email/sign_up_for_an_email_account
skyid.sky.com/signup/email
www.att.com/olam/slidRegistrationAction.olamexecute

Koji odabrati? Odgovor na ovo pitanje leži u tome što je ono što dobar email račun i servis doista čini dobrim. Ono što ga čini dobrim i što vi želite od vašeg email providera jeste da:

-bude što manje ometanja sa reklamama i  dodatnim sadržajima koji često znaju biti prisutni kod besplatnog emaila

-da imate dobru korisničku podršku što znači da ih je lako kontaktirati u slučaju da vam bilo što treba u vezi vašeg email korisničkog računa

-da imaju dobre antivirusne i ostale sigurnosne mehanizme za zaštitu poruka

-da možete prostupiti vašem mail pretincu lako i sa bilo koje lokacije

U pravilu su svi ovi provideri koji su iznad navedeni provjereni i pouzdani. Postoje razlike među njima, ali one će biti relevantne ovisno o tome što vam više ili manje odgovara kod pojedinog providera. Dakle, slobodno odaberite jednog i budite dio suvremene komunikacije. Vrlo lako i besplatno moći ćete biti u kontaktu sa bilo kime na ovom svijetu!